Onze praktijk

Maak nu een afspraak

Onze praktijk is gevestigd in de Amerikastraat 14, Kaatsheuvel

Heeft u vragen of wilt u contact opnemen met ons? 

U kunt bellen via het telefoonnummer 0416 23 56 12

Mail ons via info@medifysiokaatsheuvel.nl 

Wij helpen u graag verder!

Fysiotherapie in Kaatsheuvel

Medi Fysio Kaatsheuvel is een reguliere fysiotherapiepraktijk bestaande vanaf januari 2019. Wij zijn gevestigd in de pas geopende fitnessclub thelocalGym in Kaatsheuvel. Op deze gloednieuwe locatie streven wij ernaar u de best mogelijke zorg te leveren.

U kunt bij ons terecht wanneer u klachten ervaart aan uw bewegingsapparaat. Wij adviseren, ondersteunen en behandelen u graag wanneer specialistische hulp gevraagd wordt. U kunt bij ons komen via de huisarts of via DTF (Directe Toegang Fysiotherapie). Na diagnosestelling zal uw behandeling op maat gemaakt worden. Ieder mens is anders en elke klacht wordt anders ervaren. Ook uw lichaam zal anders reageren op een bepaalde klacht. Het aantal behandelingen en de vorm van deze behandelingen is hiervan afhankelijk. Ons doel is om middels kwalitatieve, efficiënte en vanuit de wetenschap onderbouwde fysiotherapie uw klachten doelgericht te verminderen, waardoor u zo spoedig mogelijk uw dagelijkse- en/of sportactiviteiten op kunt pakken.

Zorg op maat

Met vier behandelkamers en mogelijkheid tot training in speciale trainingsruimtes voor patiënten is er voor ons alle ruimte voor optimale behandeling en revalidatie. Dat wij gevestigd zijn binnen The Local Gym brengt naast dit voordeel ook mee dat wij nauw samen kunnen werken met de personal trainers binnen deze sportschool. Door intensieve samenwerking met de personal trainers en andere specialisten kunnen wij zorg op maat leveren. De patiënt staat hierbij voor ons als mens centraal. Door een combinatie van behandelen en een trainingsprogramma in deze gloednieuwe sportschool hopen wij u weer snel fit te krijgen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 

 

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Amerikastraat 14
5171 PL Kaatsheuvel

Openingstijden:

Ma tot do 08:00 - 20:00
Vr 08:00 - 17:00