praktijkRuimte Verhuur

Wij bieden unieke mogelijkheden voor (paramedische) zorgverleners die op zoek zijn naar een professionele en inspirerende omgeving om hun praktijk te vestigen en samen te werken.

Onze locaties zijn gelegen binnen bruisende sportscholen, waar een energieke sfeer heerst en diverse professionals samenwerken om optimale gezondheidszorg te bieden. In zowel Waalwijk als Kaatsheuvel zijn wij op zoek naar enthousiaste zorgverleners die zich willen aansluiten bij ons diverse team van fysiotherapeuten, diëtisten, podotherapeuten en personal trainers.

Locatie Kaatsheuvel: Amerikastraat 14, 5171 PL Kaatsheuvel

Locatie Waalwijk: Elzenweg 5, 5144 MB Waalwijk

specialisaties fysio

Wat maakt onze praktijkruimtes bijzonder? Allereerst bieden wij moderne en volledig uitgeruste faciliteiten die zijn ontworpen om aan alle behoeften te voldoen. Denk hierbij aan ruime behandelkamers, wachtruimtes, oefenruimte en alle benodigde voorzieningen om hoogwaardige zorg te kunnen leveren.

Door te kiezen voor onze praktijkruimtes profiteer je niet alleen van de faciliteiten, maar ook van een stimulerende samenwerkingsomgeving. Het delen van kennis en ervaring met collega’s uit verschillende disciplines is een waardevol aspect van onze locaties.

Of je nu op zoek bent naar een parttime ruimte of een fulltime praktijk, wij streven ernaar om een passende oplossing te bieden die jouw professionele groei ondersteunt.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Mail: info@medifysiokaatsheuvel.nl

Telefoonnummer: 0416-235612

kamer verhuur
oefenzaal fysio kaatsheuvel

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 

 

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Amerikastraat 14
5171 PL Kaatsheuvel

Openingstijden:

Ma tot do 08:00 - 20:00
Vr 08:00 - 17:00