Ons team
Rens Smit, Jasper de Gardeijn en Hobie Roeters
Maak nu een afspraak

Even voorstellen…

Jasper de Gardeijn

Jasper de Gardeijn

Pratkijkeigenaar & Master Sportfysiotherapeut

BIG-nummer: 09921209504

Mijn naam is Jasper de Gardeijn, mede-praktijkhouder en fysiotherapeut.

Gedurende mijn hele leven heb ik al veel affiniteit met gezondheid en sport. Na mijn CIOS opleiding heb ik de opleiding Allround Conditie- en Hersteltrainer volgens de Rehaboom methode en de opleiding Sporttherapie afgerond met daarnaast Medical Taping. Vervolgens ben ik gestart met de studie Fysiotherapie aan de Avans Hogeschool in Breda welke ik in 2016 heb afgerond. Tijdens en na mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan in het Sport Medisch Centrum JBZ in Den Bosch en ben ik werkzaam geweest in een reguliere fysiotherapiepraktijk. Als Master sportfysiotherapeut vind ik het belangrijk mezelf te blijven ontwikkelen om u vervolgens de best mogelijke behandeling aan te kunnen bieden.

Bij MediFysio Kaatsheuvel kunt u zowel met sportgerelateerde klachten als niet-sportgerelateerde klachten terecht. Graag maak ik met u een passend plan om uw klachten te verhelpen of te verminderen. Heeft u vragen neem gerust contact op.

Rens Smit

Rens Smit

Fysiotherapeut

BIG-nummer: 59927649204
Rens is vanaf Juni 2020 werkzaam bij MediFysio Kaatsheuvel als fysiotherapeut. Voor zijn opleiding als fysiotherapeut heeft Rens de opleiding sport en bewegen afgerond op niveau 4 als bewegingsagoog. Door deze opleidingen heeft hij al veel ervaring in de praktijk en is hij opgeleid tot een goede bewegingsspecialist.
Naast fysiotherapeut is hij ook eigenaar van Brothers in Health en werkzaam als personal trainer in thelocalGym Kaatsheuvel.
De affiniteit voor sport en bewegen in combinatie met zijn werk als fysiotherapeut en personal trainer is hem op het lijf geschreven.
Hobie Roeters

Hobie Roeters

Fysiotherapeut & Master Manueel Fysiotherapeut i.o.

BIG-nummer: 29927142004

Hallo ik ben Hobie Roeters en kom uit Ammerzoden. Ik ben vanaf Maart 2022 werkzaam bij MediFysio Kaatsheuvel, als fysiotherapeut en manueel therapeut i.o.

Ik ga graag samen met mensen aan hun klachten en problemen werken. Hier kijk ik verder dan alleen naar waar u last van heeft, zo zijn er namelijk meerdere belangrijke ketens en factoren die van invloed zijn op uw klachten. Hier ga ik dan graag samen met u aan werken, om u daarna zo goed mogelijk weer aan het bewegen naar de doelen die u zelf heeft opgesteld. 

In mijn vrije tijd ben ik vaak in de sportschool of juist in de stad te vinden, ik wissel mijn weekenden af met leuke activiteiten te doen en als fysiotherapeut bij mijn plaatselijke voetbalclub. Mijn plezier en creativiteit voor het sporten en bewegen zijn ontstaan uit het plezier wat ik uit het thaiboksen en functioneel trainen kreeg. Hierdoor heb ik ook verscheidene sportcursussen gedaan om tijdens het begeleiden in de oefentherapie het leuk en uitdagend voor u te houden. 

Ik ben altijd aanspreekbaar voor vragen en adviezen over uw fysieke als mentale. Maar ook voor andere zaken, zoals carnaval of koken.

Graag tot ziens bij MediFysio.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 

 

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Amerikastraat 14
5171 PL Kaatsheuvel

Openingstijden:

Ma tot do 08:00 - 20:00
Vr 08:00 - 17:00