Ons team
Rens Smit & Jasper de Gardeijn
Maak nu een afspraak

Even voorstellen…

Jasper de Gardeijn

Jasper de Gardeijn

Praktijkhouder & Fysiotherapeut

BIG-nummer: 09921209504

Mijn naam is Jasper de Gardeijn, mede-praktijkhouder en fysiotherapeut.

Gedurende mijn hele leven heb ik al veel affiniteit met gezondheid en sport. Na mijn CIOS opleiding heb ik de opleiding Allround Conditie- en Hersteltrainer volgens de Rehaboom methode en de opleiding Sporttherapie afgerond met daarnaast Medical Taping. Vervolgens ben ik gestart met de studie Fysiotherapie aan de Avans Hogeschool in Breda welke ik in 2016 heb afgerond. Tijdens en na mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan in het Sport Medisch Centrum JBZ in Den Bosch en ben ik werkzaam geweest in een reguliere fysiotherapiepraktijk. Ik vind het belangrijk mezelf te blijven ontwikkelen en hoop dit jaar de universitaire Master ‘Sportfysiotherapie’ aan de Hogeschool Utrecht af te ronden

Bij MediFysio Kaatsheuvel kunt u zowel met sportgerelateerde klachten als niet-sportgerelateerde klachten terecht. Graag maak ik met u een passend plan om uw klachten te verhelpen of te verminderen. Heeft u vragen neem gerust contact op.

Rens Smit

Rens Smit

Fysiotherapeut

BIG-nummer: 59927649204
Rens is vanaf Juni 2020 werkzaam bij MediFysio Kaatsheuvel als fysiotherapeut. Voor zijn opleiding als fysiotherapeut heeft Rens de opleiding sport en bewegen afgerond op niveau 4 als bewegingsagoog. Door deze opleidingen heeft hij al veel ervaring in de praktijk en is hij opgeleid tot een goede bewegingsspecialist.
Naast fysiotherapeut is hij ook eigenaar van Brothers in Health en werkzaam als personal trainer in thelocalGym Kaatsheuvel.
De affiniteit voor sport en bewegen in combinatie met zijn werk als fysiotherapeut en personal trainer is hem op het lijf geschreven.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 

 

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Amerikastraat 14
5171 PL Kaatsheuvel

Openingstijden:

Ma tot do 08:00 - 20:00
Vr 08:00 - 17:00